Novice

Izdali smo tretjo letošnjo številko časopisa LC Tim
 Izdali smo  tretjo letošnjo številko časopisa LC Tim.
Cementarna Trbovlje je pred časom organizirala natečaj za pridne zasavske četrtošolce, ki so z risanjem lahko prišli do obiska Koloseja ter ostalih privlačnih nagrad.
Cementarna Trbovlje je pred časom organizirala natečaj za pridne zasavske četrtošolce, ki so z risanjem lahko prišli do obiska Koloseja. Na podelitvi nagrad izbranim četrtošolcem je predsednik uprave Franci Blaznek poudaril: »V Cementarni z veseljem pomagamo lokalnim društvom in združenjem saj se zavedamo odgovornosti, ki jo nosimo kot eno najuspešnejših podjetij v regiji.
Sledimo okoljski sanaciji, alternativna goriva bodo počakala.
Predstavitev spremembe načrta glede uporabe alternativnih goriv v naši proizvodnji je bila danes predstavljena novinarjem.
Preberite drugo letošnjo številko internega glasila družbe Lafarge Cement d.d.
Preberite drugo letošnjo številko internega glasila družbe Lafarge Cement d.d.
Zlato priznanje za inovacijo leta 2003 Lafarge Cementu.
Naša sodelavca Leopold Povše in Roman Petelin sta za svojo posebno rešitev vodenja proizvodnega procesa s strani GZ Zasavje prejela Zlato priznanje za inovacijo leta 2003. Podelitev nagrad, ki se rezultat domačega, zasavskega znanja, je Območna gospodarska zbornica organizirala že osmo leto zapored. Naša sodelavca sta prejela nagrado za inovacijo večplastnega omrežja za vodenje procesa.
Izdali smo prvo letošnjo številko časopisa LC Tim.
Izdali smo prvo letošnjo številko časopisa LC Tim.
Pojdi na stran: 12345678910111213141516