Novice

Obvestilo o spremembi cen hidravličnih veziv

Obveščamo vas, da bomo zaradi višjih stroškov v proizvodnji povišali cene cementov. Nove cene bodo veljale od vključno 1. marca 2006 do preklica oz. objave novega cenika in so na voljo tukaj.

Prodajne cene so na pariteti franko nakladalna postaja Lafarge Cement Trbovlje (za cement v vrečah in rinfuzi) in Distribucijski center Lafarge Maribor (za cement v vrečah), naloženo na prevozno sredstvo, brez davka na dodano vrednost. Za cene prevozov cementa iz Distribucijskih centrov Črnomelj in Novo mesto (cement v vrečah) se obrnite na prodajno službo podjetja Lafarge Cement.

Poleg tega bi vas radi seznanili tudi z novostjo, ki smo jo uvedli v letošnjem letu na področju vreč: palete smo v letošnjem letu začeli ovijati s samoskrčljivo folijo. S tem bomo bistveno poenostavili način skladiščenja cementa, kar bo dobrodošlo tako vam, kot tudi vašim kupcem. Poleg novosti iz preteklih let, kot so nevračljive palete, distribucijski centri, prodajna podpora na terenu ter organizacija seminarjev, želimo z ovijanjem palet še izboljšati našo ponudbo na trgu cementa v vrečah.     

Na področju cementa v rinfuzi smo v novem letu pripravili dve novosti, in sicer: naš prodajni program smo razširili z belim cementom, poleg tehničnega svetovalca, ki svoje delo na terenu že izvaja, pa smo dodatno zaposlili še strokovnjaka, ki bo odgovoren za svetovanje o betonih. V prihodnje boste lahko nanj naslovili vprašanja o uporabi in testiranju cementov in betonov.

V primeru dodatnih vprašanj se obrnite na prodajno službo podjetja Lafarge Cement.