Cementarna Lafarge Trbovlje

Naši izdelki

Cement ima v vsakdanjem življenju zelo pomembno vlogo, saj se kot močno vezivo uporablja v gradbeništvu. Uporablja se pri individualni gradnji: stanovanjske gradnje, industrijski, trgovski in poslovni objekti in za zahtevnejše gradnje: kjer se zahtevajo visoke začetne in končne trdnosti: elektrarne, avtoceste, predori, mostovi, viadukti. Skratka cement je v gradbeništvu osnovni in nepogrešljiv element, ki s svojimi lastnostmi izpolnjuje vrsto zahtev, ki ga zahteva sodobna arhitektura.

V Lafarge Slovenija smo se odločili, da prenovimo in osvežimo podobo svojih prodajnih izdelkov in jih s tem še bolj približamo kupcem. Nova embalaža in sveža imena dajejo jasno vedeti, kateri cement uporabiti za gradnjo. Ime Klasik opozarja, da je izdelek namenjen običajni gradnji, oznaka Profi nakazuje, da je cement namenjen najzahtevnejšim gradnjam, Zidarski pa kupcu poenostavi pripravo malte za omete in zidanje. Ekspert je namenjen izkušenim mojstrom za zahtevnejše betonske projekte in izdelke, Masiv pa označuje gradnjo bolj masivnih objektov kot so hidroelektrarne. V naš prodajni program smo vključili tudi nov cement, ki smo ga poimenovali Dinamik. Ta je namenjen predvsem za proizvodnjo betonskih izdelkov.

Novim podobam smo za jasno razlikovanje med različnimi vrstami cementa, dodali tudi nove logotipe, ki še dodatno nakazujejo namenskost posameznega cementa.

Izdelki v rinfuzi

Izdelki v rinfuzi
Pregled izdelkov v rinfuzi

Izdelki v vrečah

Izdelki v vrečah
Pregled izdelkov v vrečah