Novice

Bronasto priznanje za najboljšo inovacijo v Sloveniji za leto 2007

Trbovlje, 24. septembra 2008 - Tudi letos so na sedežu GZS podelili nagrade za najboljše inovacije nastale v letu 2007. Kot rezultat nacionalnega finala, v katerem je na regionalni ravni kandidiralo 170 inovacij, je bilo podeljenih 2 zlati, 20 srebrnih, 11 bronastih priznanj ter 7 diplom.

Na nacionalnem nivoju je sodelovala tudi naša inovacija v avtorstvu Romana Petelina in Petre Kajič in sicer projekt »Zaprt sistem razžvepljevalne naprave z dogrevanjem z vročimi plini v Lafarge Cement d.d.« za katero smo med prejeli bronasto priznanje.

Kot so sporočili na Gospodarski zbornici Slovenije so priznanja na nacionalnem nivoju najvišje priznanje inovativnim dosežkom slovenskih podjetij in s tem tudi našemu podjetju. Kakovost prijavljenih in nagrajenih inovacij so jasen pokazatelj, da imamo velik potencial za dvig svoje konkurenčnosti.

Petri in Romanu smo za prijavljeno inovacijo in prejeto nagrado na regionalnem nivoju že čestitali, ob tej priložnosti, pa jima čestitke in pohvale izrekamo še enkrat.

Ob dejstvu, da smo tudi v prejšnjih letih prijavili že nekaj inovacij, ki so bile vse nagrajene z zlatim priznanjem na regionalnem nivoju, pa ne smemo pozabiti tudi na ostale naše sodelavce – inovatorje, ki se jim prav tako za njihov trud in delo še enkrat zahvaljujemo.

Več fotografij najdete v galeriji.